Tips voor Gewichtsverlies en beweging

donderdag , 15, juni 2017 Leave a comment

Maakt niet uit hoeveel gewicht je begint, onthoud dat u wilt dat de laatste herhaling te worden van de moeilijkste. Dit is de zogenaamde “gaat niet”. Begin met een gewicht dat je weet dat je kunt tillen gemakkelijk en houd het toevoegen van het gewicht tot het moeilijker. Verhoog uw hijs gewicht te veel in één keer. Bijvoorbeeld, als je de lift 10 pond gemakkelijk, niet te springen om 20 pond. Misschien net 2 pond op het eerste. Dat kleine beetje extra gewicht kan het alles wat je nodig hebt. Vergeet ook niet elke oefening kan een ander gewicht.

Mogelijk kunt u gebruik maken van een 10 – pond gewicht bij het werken voor de borstspieren, maar slechts 5 pond bij het doen van een triceps oefening. Pas als je gaat. Bij het doen van staande oefeningen (met gewichten of oefenband), geen lock-out van uw knieën; zorg ervoor dat deze licht gebogen. Hetzelfde advies geldt voor arm-oefeningen. Geen lock-out van uw ellebogen en houd ze licht gebogen bij het verlengen van uw armen. Houd je hoofd iets gekanteld in de richting van je borst, rug recht, buik strak, en je schouders ontspannen. De meeste van allemaal, vergeet niet te ademen! Het vasthouden van je adem kan uw bloeddruk verhogen en kunnen ertoe leiden dat u flauwvalt. Gewoon normaal ademt. Adem uit bij het tillen van het gewicht en adem langzaam als je lager. Denk dat “uitademen, inhaleren.

Je wilt niet op te tillen van het gewicht te snel en te vertrouwen op momentum om het werk voor u doen.

gewichtheffen

Het duurt ongeveer 2 seconden ingedrukt om het gewicht te heffen en de andere 2 om deze te verlagen. Wanneer je net begint met krachttraining, neem voldoende rust stopt tussen de sets van oefeningen. Ongeveer 90 seconden moet genoeg zijn. Je wilt niet te lang te wachten en laat je lichaam koel te snel omlaag. Als de opleiding wordt makkelijker, neem je een kortere rust.

Voor een aantal van deze oefeningen, zoals degene die is ontworpen voor het onderlichaam, mag u geen behoefte aan een extra gewicht omdat je het optillen van je eigen lichaamsgewicht. Als je het kan doen zonder “storing”, voeg vervolgens de gewichten door de holding halters in elke hand, of gebruik de uitoefening bands voor het toevoegen van extra spanning.

Bij het vasthouden van de gewichten, het niet krijgen van een “death grip” op, maar laat je ze niet zo los je neerzetten op de voet. Het gebruik van het oefenband ook speciale zorg nodig. Niet wikkel de slang rond uw handen zo hard snijdt het uit circulatie. De meeste stijlen zijn verwerkt of Velcro™ – riemen om steun in de oefeningen. Vergeet ook niet dat bij het aanpassen van de spanning, hou de slang veilig onder je voeten en in je handen. U moet ook controleren van de slang van tijd tot tijd om te controleren op scheuren en barsten.

Gebruik uw cardio-oefening als warming-up voor het gewicht van de opleiding.

Koude spieren zijn op gevaar voor letsel. Een cooling-down is ook belangrijk, zodat uw hartslag, ademhaling en lichaamstemperatuur heeft een kans om te vertragen. Ongeveer 5 minuten van het uitrekken is een goed afkoelen en helpt u ook bij het verlengen van uw spieren en draai je gewrichten. Houd uw strekken zich uit over ongeveer 30 seconden; werken elke spiergroep die je gebruikt in die sessie. Nooit stuiteren tijdens uw stukken; dit kan letsel veroorzaken en het niet verhogen van de flexibiliteit.

Een probleem dat ik heb gemerkt vaak genoeg om te vermelden is soms zie ik mensen krijgen zo enthousiast over het starten van een nieuwe oefening programma dat ze de oefening te veel. Dat klopt, te veel. Hoewel het misschien al een lange tijd geleden, ik moet toegeven dat ik dit heb gedaan. De uitoefening letterlijk tranen van het spierweefsel. U krijgt de voordelen van het werken na de spier herstelt zichzelf. Als je de oefening een spier over en weer, zonder dat het voldoende tijd om te genezen, dan zal het niet stevig omhoog, en je zal niet de resultaten krijgt die u wenst. Houd dus in gedachten, zodat er genoeg tijd is voor een spier om te rusten is essentieel. Dat is waarom het belangrijk is om te schakelen tussen de delen van het lichaam regelmatig te oefenen. Verder is het ook belangrijk om te geven uw hele lichaam de tijd om te herstellen. In het algemeen, twee dagen per week niet te werken is een voldoende hoeveelheid van de tijd om te genezen. Zo grappig als het klinkt, doordat je lichaam voldoende tijd om te rusten je zult verbaasd zijn hoe effectief het kan zijn om u te helpen uw oefening doelstellingen.

Please give us your valuable comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *