Fibromyalgie En Uw Verleden

maandag , 12, juni 2017 Leave a comment

Is fibromyalgie gekoppeld aan de emotionele trauma ‘ s uit je jeugd?

De meeste artsen zouden zeggen “nee!” Sommige artsen zijn van mening dat fibromyalgie wordt veroorzaakt door hoe we het verwerken van en omgaan met stress. Mensen met fibromyalgie blijkbaar gaan met pijn signalen anders in onze hersenen en het centrale zenuwstelsel hebben dan andere mensen.

Ik heb gesproken met veel mensen met fibromyalgie en een flink aantal van hen had een soort van emotionele trauma in hun jeugd of later in hun leven. Is het de emotionele trauma ‘ s die veroorzaakt worden organen in shock of het feit dat we niet om te gaan met de emotionele stress die de problemen veroorzaakt?

In mijn geval, ik had een hele jeugd van emotionele trauma ‘ s.

Kindertijd van emotioneel trauma2Ten eerste, mijn vader is aan kanker overleden toen ik negen jaar was. Hij overleed in ons huis na aan het bed gekluisterd voor drie maanden. Hij en ik hadden een hele goede relatie, ik was de bedoeling om een jongen en bleek een meisje met rood haar en sproeten… hij was zo teleurgesteld. Ten tweede, mijn moeder is aan kanker overleden toen ik een jaar of vijftien was. Ze stierf in het New England Medical Center, na zeven jaar een rit in de achtbaan van experimentele geneesmiddelen, operaties, en nieuwe technieken. Ik was er kapot van!

Mijn jongere zus en ik zijn gaan wonen in een andere stad met een Tante en Oom. Deze bijzondere Tante nooit vond mijn moeder om redenen die ik nooit zal begrijpen, en ze uiterlijk sprak van haar gevoelens over mijn moeder vrij in de voorkant van mijn zus en ik, Mijn Oom en Tante hadden nooit kinderen gekregen hadden van hun eigen, zij werden in hun werk, in hun manieren en werkelijk had geen plaats in hun leven voor twee weeskinderen. Maar, mijn moeder had geen keuze, er was geen andere familie om de zorg van mijn zus en ik, Eerlijk gezegd, we hadden veel geluk, we kunnen gaan naar een pleeggezin.

Ik liet mijn Oom en Tante thuis, twee weken nadat ik ben afgestudeerd van de middelbare school en ging wonen in de stad waar ik woonde op de YWCA en volgde Visagie School. Ik viel uit elkaar emotioneel, het besef dat ik alleen was, eindelijk sloeg me recht tussen de ogen. Mijn leven nam een paar meer tuimelt en draait voordat het eindelijk gestabiliseerd.

Dat was 47 jaar geleden, toen ik verloor mijn moeder.

Het was drie jaar geleden, toen ik terug ging naar mijn klas reünie… niet de klasse die ik studeerde af, maar de klasse die ik had om te vertrekken, toen mijn moeder overleed en mijn leven stond op zijn kop. Het zien van al mijn klasgenoten weer was op mijn bucket list voor vele jaren en ik eindelijk de kans kreeg om terug te gaan naar mijn geboortestad. Ik ging naar de reünie bezocht met al mijn vrienden, liep rond in de stad, een bezoek aan het huis dat we hadden gewoond en zat op de stoep van het voorhuis, zoals ik vroeger bij mijn moeder zat daar in haar stoel en haar breien. (Doet me denken aan het lied dat Miranda Lambert zingt “Het Huis Dat is Gebouwd van Mij“.) Het huis had verbrand zes maanden voor, dus het was vrij. Wat is links van het huis was een eenzame, verlaten shell dat het eindelijk bevestigd dat mijn moeder echt weg was en dat een deel van mijn leven was echt over. Zelfs het zien van mijn klasgenoten weer deed me beseffen dat ze niet meer zo jong, dat ze nog niet is geschorst in de tijd op me te wachten om terug te komen.

Ik had in ontkenning 45 jaar en droeg de pijn met me mee als een zware koffer over mijn schouders, totdat ik uiteindelijk weer terug naar het gezicht van de waarheid. Het trieste deel over dit alles is dat ik het niet besefte wat ik aan het doen was, ik wist niet dat de stress dat ik om mijn geest en lichaam door. Stress lijkt de boosdoener wanneer het wordt geconfronteerd met fibromyalgie.

Iedereen ervaart een soort van stress, maar het is allemaal in de manier waarop we ermee omgaan dat de meeste zaken. We moeten een manier vinden om om te gaan met onze demonen en negatieve gedachten en leren omgaan met de werkelijkheid, zodat we kunnen genezen, onze geest, lichaam en geest.

Ons lichaam verlangt naar voedingsstoffen, maar omdat ons voedsel bevat niet de voeding die het ooit had en door de chemische toevoegingen in ons voedsel, ons voedsel kan niet de levering van ons lichaam met de voedingsstoffen die het hard nodig.. Daarom zien wij een storing in ons lichaam, onze geestelijke gezondheid, onze geest, zien we meer mensen met overgewicht, een zieke tieners, kinderen en baby ‘ s.

Please give us your valuable comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *